تایرون وودلی خواستار دیداری در مقابل کانر مک گرگور

تایرون وودلی بر این باور است که در حال حاضر بهترین موقع برای برگزاری دیداری در مقابل کانر است. او که در یو اف سی‌ ۲۳۵ و در مقابل کامارو عثمان اولین شکست خود را پس از ۲۰۱۴ متحمل شد در مصاحبه‌ای با خبرگزاری تی‌ام زی در مورد کانر صحبت کرد. از او سوال شد که با توجه به اینکه کانر مک گرگور، بزرگترین ستاره یو اف سی‌، صحبت از بازی در مقابل سرونی، نیت دیاز و حبیب را کرده و همچنین خواهان خرید قسمتی‌ از سهام یو اف سی میباشد، اگر او جای دانا وایت پرزیدنت یو اف سی‌ بود چه عکس العملی در قبال کانر نشان میداد که وودلی در پاسخ گفت:

به او می‌گفتم که بتمرگ سر جایت و در ولترویت با وودلی روبرو شو. هر دوی ما عنوان قهرمانی خود را از دست دادیم. به او می‌گفتم تو در مقامی نیستی‌ که تصمیم بگیری. تو باختی، و دعوای مذهبی‌ و فرهنگی‌ بزرگی‌ را براه انداختی، به تازگی گرد و خاکی دوباره به راه انداختی و موبایل یک هوادار را خرد کردی، تو دائما در مشکلات به سر می‌بری. تو با وودلی مسابقه‌ای انجام میدهی‌ و بعد از آن ما با هم صحبت می‌کنیم.

در ادامه و خطاب به گزارشگر گفت:

من تا حالا به این صحبتها فکر نکرده بودم ولی‌ الان که تو این صحبت را مطرح کردی اوکی، او می‌خواهد با سرونی بازی کند که تا به حال قهرمان نشده است، او می‌خواهد با دیاز بازی کند که او هم قهرمان نشده. پس از باختش به حبیب بلافاصله درخواست مسابقه‌ای دوباره کرد، من هم همینکار رو انجام دادم. البته فکر نمیکنم که بلافاصله مسابقه مجددی را به من پیشنهاد بدهند (در مقابل عثمان) پس به نظر می‌رسد که صحبت من به دور کانر میچرخد.

و خطاب به کانر:

بیا و این کار را انجام بده. در حال حاضر چه کسی‌ برای من مناسب بازی است؟ من هم بی‌ میل به بازی در مقابل کانر نیستم. همانند یک فاحشه عمل نکن و بگذار بازی کنیم.

Facebook
Twitter

فایتر دیلی بهترین منبع شما برای با خبر شدن از تازه ترین اخبار و حواشی دنیای ام ام ای است. ما با داغترین و بروزترین خبرهای این ورزش شما را روزانه مطلع کرده و بدون هیچ چشم داشتی خدمت می کنیم. هرگونه استفاده بدون اجازه از مطالب، عکس ها و ویدیوهای ما غیر قانونیست.