قهرمان سابق میان وزن استرایک فورس و یکی از مدعیان حال حاضر وزن ۸۴ کیلوی یو اف سی، درباره وضعیت کنونی گروه میان وزن یو اف سی، و مبارزه بعدی خود در مقابل یوئل رومرو صحبت کرد.
رونالدو ”ژاکاره” سوزا در برنامه دیروز آریل هلوانی گفت که به عقیده او اسرائیل آدسانیا استحقاق مبارزه برای فایت قهرمانی را ندارد، چرا که او تابحال با حریفان قدری در ۵ بهترین های این وزن روبرو نشده. ژاکاره در ادامه افزود که او قبل از دیدارش با کلوین گستلوم مریض بود و در صورت دیداری مجدد، او حتما گستلوم را شکست خواهد داد.
تمساح برزیلی در ادامه گفت که او مشکلی با کناره گیری از ورزش ام ام ای ندارد و در صورت شکست دادن رومرو در تاریخ ۲۷ آوریل، و دریافت نکردن فایت قهرمانی، خود را کنار میکشد. ژاکاره گفت که او پس از بازنشتگی، در فکر راه اندازی یک مدرسه جوجیتسوی برزیلیست.