کانر مک گرگور و تونی فرگوسن دیگر زیر نظر یک مدیریت نیستند. طبق گزارشی از آریل هلوانی و ای اس پی ان، تونی فرگوسن از “پارادیگم اسپورتس” جدا شد و به “بالنجی گروپ” پیوست.
پارادیگم اسپورتس که نماینده کانر مک گرگور نیز میباشد، به مدت ۷ سال فرگوسن را زیر نظر داشت.بالنجی گروپ مبارزانی مانند ادی آلوارز، ویتور بلفورت و الجمین استرلینگ را زیر نظر دارد. رئیس پارادیگم اسپورتس و ایجنت تونی، آدی اتار در مورد جدایی تونی گفت:
تونی یک ورزشکار بسیار با استعداد است. ما برای موفقیت او در اوگتاگون و در زندگی شخصی، بهترین ها را آرزو میکنیم.
تونی در حال حاضر ۱۱ برد پیاپی به همراه دارد، با اینحال یو اف سی هنوز حرفی از مبارزه قهرمانی با او در میان نگذاشته. او در سال ۲۰۱۸ عنوان موقت سبک وزن خود را پس از مصدومیت و کناره گیری از یو اف سی ۲۳۳ از دست داد.
شاید به این دلیل بود که تونی اشتیاقی به مبارزه برای عنوان موقت را در مقابل مکس هالووی نداشت. چرا که یو اف سی پیش از این کمربند موقتش را از وی گرفته بود. با اینحال جدایی تونی از پارادیگم اسپورتس، احتمال مبارزه او را در مقابل کانر مک گرگور بیشتر کرده است.
Tony Ferguson has decided to leave long-time managers, Paradigm. He has signed with Ballangee. More: https://t.co/EJnGm5C86c
— Ariel Helwani (@arielhelwani) April 25, 2019