خبرگزاری تی اس ان چند روز پیش اعلام کرد که جاستین ویلیس مبارز سنگین وزن یو اف سی به دلیل قبول نکردن مبارزه در مقابل والت هریس، از سازمان یو اف سی اخراج شده است. با اینحال ویلیس در گفتگویی با ام ام ای جانکی، اخراج شدن خود را انکار کرد و گفت که این فقط یک سوء تفاهم بین او و یو اف سی بوده.
این اخبار فقط یک سوء تفاهم بزرگ بین من و یو اف سی بود. یک مشکل فنی بین ما ایجاد شد. همه این مشکلات اکنون حل شده، و شما بزودی من را در یک مبارزه می بینید.
اگر بازی که یو اف سی به من پیشنهاد کرد، در آگست (مرداد)، یا در مقابل یک اسم بزرگتر بود… وقتی که شما چیزی را میخواهید، معنیش این نیست که او را حتما بدست می آورید… من به دنبال روبرو شدن با اسامی سرشناس هستم.
هدف من سریع تر شدن، چابک تر شدن و خوشگل تر شدن است. وقتی که برگشتم، با کینه وارد میدان میشوم. پیکاسو عجله ای در اتمام هنرش نداشت، و من هم اجازه نمیدهم که این بچه های لعنتی هنر “بیگ پرتی” را خراب کنند (Big Pretty: اسم مستعار جاستین ویلیس).
ضمنا، هریس، توییواسا و بلیدز همگی میتوانند *** سیاه من را ببوسند! (Kiss my black ass)
جاستین ویلیس در آخرین مبارزه خود از کورتیس بلیدز شکست خورد، و توییواسا پیش از این بارها بیزاری خود را نسبت به ویلیس نشان داده است.