در تاریخ ۹ می و در مسابقات بلاتور ٢۴٢، داگلاس لیما (۷-۳۲) قهرمان ولترویت برای کسب عنوان قهرمانی سبک وزن همین سازمان به مصاف گگارد موساسی (۲-۷-۴۶) خواهد رفت. رافائل لوواتو که در آخرین بازی خود از سد گگارد موساسی گذشت تا به قهرمان جدید میان وزن بلاتور تبدیل شود چندی پیش و به دلیل بیماری مغزی کمربند خود را رها کرد. داگلاس لیما در مصاحبهای با ام ام ای فایتینگ گفت:
من داشتم با دوستم روبرتو سالدیک در آلمان تمرین میکردم، جایی که موساسی هر شنبه تمرین اسپارینگ داشت. اون من رو دعوت به اسپارینگ کرد و من هم قبول کردم. من اصلا در فرم نبودم و از همه کتک میخوردم (خنده). ولی خیلی خوب و جالب بود و برخورد خیلی گرمی با من داشتند. فکر میکنم که یک یا دو راند با موساسی اسپارینگ داشتم. نسبتا خوب و اوکی بود چون اون دید که من خیلی خسته بودم. این موضوع بر میگرده به ۲ هفته پیش از مسابقه اون در مقابل شلمنکو، پس اون آماده و در فرم بود و من تقریبا مرده بودم، بنابراین من رو زد (خنده). واسه اون احترام زیادی قائلم، همه تیم اونها بسیار فوقالعاده هستند. هیچ چیزی ضد اون ندارم و مسابقه عالی میشه و من در تمام مدت مسابقه برای ناک اوت کردنش تلاش میکنم.
این خاطره به سال ۲۰۱۷ برمیگردد و داگلاس لیما بر این عقیده است که موساسی بهتر بود که با او اسپارینگ نکند و در ادامه گفت:
اگه جای اون بودم این کار رو انجام نمیدادم چون الان دیگه این مسابقه ما است متوجه میشید؟ همونطور که موساسی در اون اسپارینگ چیزی یاد گرفت من هم این کار رو انجام دادم، بعضی نکات رو گرفتم. اما الان خیلی فرق میکنه (نحوه مبارزه کردن لیما) و من این رو به شما قول میدم. چیزی که ما همیشه میگیم اینه که مسابقه دادن با تمرین کردن خیلی فرق داره.