بدنام ایرلندی با انتشار ۲ توییت به صحبتهای اخیر حبیب نورماگومدوف واکنش نشان داد. حبیب با جملات خود دونالد کابوی سرونی را فایتری ضعیف توصیف کرد و همچنین خوزه الدو را بیزنسمنی خطاب کرد که رو به افول است. کانر نوشت:
این یارو هنوز داره حرف میزنه؟ یه پرس کنفرانس دیگه؟ تو توی تمام دوران حرفهایت اسم سرونی میومد شلوارت رو خراب میکردی. ۳ بار در مقابلش کنار کشیدی. پدرت، خدا رحمتش کنه، نمیتونست باور کنه که سرونی رو اونشکلی شکست دادم. تو به سرونی بی احترامی میکنی و حالا نوبت خوزه الدوه؟ تو فرار کردی. خفه شو.
کانر در توییت دیگری نوشت:
یه پرس کنفرانس دیگه؟ هاها برای چی؟ این همه سر و صدا واسه چی؟ تو و سرونی مدتها بود که میبایستی با هم مسابقه میدادین اما تو هیچوقت این شجاعت رو نداشتی. تو فرار کردی و الان تنها کاری که انجام میدی داری مثل یه ترسو حرف میزنی. الدو ۱۰۰ بار از تو فایترتره و همیشه هم خواهد بود.